Tuesday, June 21, 2011

Selamat Ulangtahun Perkahwinan ke 7 ^_^

Buat suami yang juga kawan, sahabat dan kekasih yang dicintai…

Maafkan ku mencuri ruanganmu. Bukan niatku nak hack tapi hanya sekadar platform untuk meluahkan sedikit catitan hati seorang wanita yang bergelar isteri buat mu selama ini.

7 tahun..nak kata baru tak juga.. nak kata lama.pun.. terasa baru…

Namun sepanjang perkenalan & perkahwinan ini, banyak liku-liku kehidupan yang kita lalui bersama. Susah senang, suka duka, perit derita jiwa & raga.. bak kata pepatah Hidup tak selalu indah kerana disitulah keindahan hidup”
alhamdulillah syukur kepada yang Esa, dapat kita harungi dan tangani bersama..atas nama cinta..

Bukan tujuan ku disini untuk mengimbau kembali perjalanan kita.. yang berlalu dijadikan pengajaran dan sempadan agar jalinan ikatan terus berkekalan..cuma ucapan terima kasih ingin ku taburkan atas ketulusan dan penghargaan yang diberikan selama ini. Semoga kasih sayang & cinta kita sentiasa mekar dan terus bercambah hari demi hari dengan tujuan yang sama…

Cinta yang dibina bukanah untuk kita berdua sahaja..ada yang lebih penting dan harus dikongsi bersama. Tuhan yang Esa telah kurniakan precious thing in the world untuk kita sayangi, belai dan didik menjadi khalifah yang berjaya duniawi and ukhrawi. Semoga kitalah hero & heroin untuk anak-anak.

Nak diikutkan, banyak lagi ingin diluahkan tapi tak terungkap dengan kata-kata & penulisan. Terima kasih sekali lagi dan ku berdoa agar aku dan hanya aku dihatimu hingga ke akhir hayat..

This song is dedicated for you

Kau masih ku cintai…sungguh
Dari awal dulu hingga hari ini
Aku pasti seyakinnya pasti
Kaulah satu untuk ku
Kau masih dewi hati ku…sungguh
Biar sejuta tahun hilang di hari
Usar gusar…sayang…usah ragu
Aku milik mu
Cinta ku jika kau tanya pada bintang
kemilauan sinar takkan hilang
Akan kusinari duniamu
Moga terpadam sangsi mu
Cinta ku jika kau lihat tingginya awan
Takkan tercakar tinggi cinta ku
Hanya hati ku tahu apa mahu ku
Dan duniaku pastinya milik mu
Hingga ke akhir hayat ku…
Kau masih ku cintai…sungguh…
Dari hari pertama ku nikahi
Aku pasti…yakinnya pasti
Engkau milik ku (Awie)

1 comment:

  1. salam gayat.maaf terpaksa tanya kat sini.tentang puasa.sy tgh puasa ganti.klu mase puasa tu,sy sendawa pastu rasa kat tekak makanan yg makan sahur tadi.pastu sy telan je la dengan sengaja la.pastu ingat da tak rasa da tapi try telan lagi skali,rasa lagi.pastu batal tak puasa?was was la

    ReplyDelete